Feeling sick

Hej kompisar!
Idag började min dag klockan sex. Svintidigt alltså. Plus att jag aldrig kunde somna igår pga för varmt i rummet och illamående. Så inatt blev det inte många timmars sömn.
Var iallafall redo och tog bussen in till stan vid kvart över sju. Jag skulle nämligen på H&M-event. Dock hade det uppstått ett missförstånd mellan mig och tjejen jag skulle gå med så hon trodde att det var ikväll haha. Så var där ensam.
De bjöd på macka och kaffe eller te samtidigt som man fick gå runt och shoppa med 20% på allt. Ska visa vad jag köpte sen. Var väl inget jätteroligt event egentligen, helst inte själv, men var ändå någorlunda skönt att gå upp tidigt för en gångs skull och komma ut lite. (Obs på min enorma tumme? Vad hände där?)
När jag hade shoppat klart gick jag till Espresso House och tog en chailatte. MED KAFFE I. Det var det bästa jag druckit i hela mitt liv. Där spenderade jag sedan en timme ungefär tills Vågen Gallerian skulle öppna klockan tio. 
Efter uträttade ärenden tog jag bussen hem igen. Vid det här laget var det otroligt varmt ute. Kunde inte ens ha jackan på mig. Väl hemma så tvättade jag bort sminket, drog på mig pyjamasbyxor, gjorde lite brunch och la mig i soffan. Var konstant illamående under hela morgonen och förmiddagen, vet inte varför. Jag somnade även någon timme. Kände mig nästan febrig.
Nu har jag iallafall fått i mig lite nudlar och mår faktiskt bättre. Mattias är påväg hem från frisören nu, så det ska bli spännande att se hur det blev. 
 
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!
Publicerat i Livet