Valborg

Hellu! Nu är jag i Älvdalen och har varit här sen i måndags kväll. Jag har premiärätit första Östäng's glassen för i år och ikväll vankas partiparti med mina kära klasskompisar. Men är det inte typiskt Valborg och Midsommar att vara dåligt väder?! Igår var det sol, idag snöar det och imorgon ska det vara sol igen. Coincidence much? 
Hur som, snart kommer Minde iallafall. Sen ska vi väl börja fixa oss inför kvällen så småningom. Vad ska ni göra ikväll? 
 
Förresten! Det är något knas med min dator och mobil så jag kan inte lägga in bilder i datorn. Ska se vad det är för fel senare, men därför kanske det inte blir så mycket bloggat denna vecka. Så ni vet. Vi hörs!

Lazy Days

Hejhej!
I torsdags åkte jag till Älvdalen en sväng för att leka med Minde. Hade inte träffats på hur länge som helst så det var kul! 
Jag började dagen med toast och o'boy...
...sen var jag good to go! Alla kläder är nya och köpta på H&M. 
I fredags åkte jag till Mora för att vara med Minde igen. Vi kikade i affärer (jag köpte en superfin klänning bland annat), drack latte i solen och fikade macarons och smörgåstårta. Jättehärlig dag!
Jag passade på att inviga min andra nya långklänning!
 
På kvällen så var jag och Mattias hemma själva ett tag så vi kollade på världens konstigaste film som gick på TV... Minns inte vad den hette dock men den var väldigt speciell haha. Sen såg vi halva The Change Up och 127 timmar innan vi somnade.
Idag har jag inte gjort mer än gått upp och ätit frukost i stort sett. Det blev amerikanska pannkakor med kanel- och sockerstekta äpplen och sirap. Huuuuur gott som helst. Nu ska jag planera lite inför kommande vecka då det är Valboooorg och jag ska vara i Älvdalen hela veckan förmodligen. Så vi hörs väl sen! Puss

Mercredi

Idag har jag varit i Mora med Alex och pappa Jesper och fixat ett nytt pass, handlat lite och ätit sushi. Mycket bra dag!
Här är jag i väntan på bussen. Det blåste massor men jag trotsade vädret med långklänning och jeansjacka. 
Efter att vi varit på polisstationen och fixat passen så satte vi oss på Kaffestugan för lite kaffe. Dock valde jag en chailatte istället.
Efter ett par timmars shopping gick vi till My Sushi för lunch. Bästaaaa <3
När jag kom hem så ville Sofia att vi skulle baka något. Så vi försökte oss på en chokladmoussetårta. Den blev väldigt god men inte alls som den såg ut på bilden i receptet. Vi festade till det med lite ljus också, bara för sakens skull. 
Här är ett av dagens köp förresten. Det luktar såååå gott. Vill typ slicka bort det från läpparna för att det luktar så gott, fast det smakar inget så det är egentligen onödigt. 
 
Inatt så sover inte Mattias hemma så jag tänkte slå på en film snart och krypa ner i sängen själv. Har lite beslutsångest över vilken film jag ska se dock.. Men det lutar åt Frozen eftersom jag verkar vara den enda som inte sett den än haha.