The latest

Heeeej på er! Här har det stått tomt ett tag nu. Inatt avverkade jag min tionde jobbdag på raken. Så idag var jag ledig innan det är dags igen. Har dock sovit bort hela den här dagen så har inte gjort något vettigt än. Tänkte iallafall att jag skulle få ihop ett blogginlägg om vad som hänt den senaste tiden då jag faktiskt inte jobbat.
Sist jag skrev så skulle jag och Anna-Lotta ha födelsedagsmiddag för att fira våra födelsedagar. Hon fyllde år den 11 januari och jag fyller år imorgon. Jag ska visa er några bilder därifrån också men Linnéa var den enda som tog bilder den kvällen så tänker sno hennes.
För drygt en vecka sedan så gjorde Linnéa och hennes pojkvän slut, så hon, jag och Matilda och  sov i min säng en natt och en annan sov vi i Matildas säng allihopa. Man måste vara stöd ni vet. Sen var jag i Malung en sväng hos Felicia och så fyllde Rikard 18 år så jag och Lotta skulle ge present i form av ett partykit.
Sen var det dags för denna tösens 12-årsdag! Det är mycket födelsedagar nu i början av året faktiskt. Ser ni hur lång hon är förresten? Jag är 170cm och hon är 163cm. Hon kommer väl växa om hela familjen skulle jag gissa.
Här är Evelinas tårta också. Chokladtårta med nutella och banan inuti och grädde på utsidan. Andra bilden föreställer bra skum på en latte. Very important. 
 
I helgen har det varit som en minifestival eller vad man ska kalla det på hotellet där lokala band har spelat. Local Heroes kallades evenemanget. Jag var själv ut i fredags och kikade men igår jobbade jag. Men det är roligt att det händer något för en gångs skull. Kom hem vid fem imorse så idag sov jag till halv fyra. Imorgon fyller jag 20, yaaay, Felicia kommer hit då också. Längtar!

Tandreglering, hallonmojito, födelsedagar och Mora

I måndags var jag i Mora hos tandregleringen. Sen gick jag, mamma och Matilda runt i Mora för att leta present till Theo som fyllde 9 år och Anna-Lotta som fyllde 20 år. Senare på kvällen hade vi kalas för Theo. 
 
I tisdags jobbade jag på hotellet från 10 till 16. När jag slutade gick jag hem till Lotta för att planera lite roligheter och provsmaka drinkar. 
Igår var jag i Mora igen för att jag och Lotta skulle handla grejer till det roliga som händer imorgon. Vi åt på Kaffestugan och tog en chailatte på Wayne's, som vanligt.
Idag var jag i Mora för tredje gången för att jag skulle skjutsa Lotta till körlektion. Åkte på Rusta för att köpa förnödenheter och gick runt på stan tills hon var klar, sen lunchade vi på Kaffestugan. När vi kom hem igen gjorde vi klart det sista tills imorgon. Ni får veta sen vad vi ska göra. 
 
Nu är jag sjukt trött så ska äta något och sen lägga mig och se en film tror jag. Hoppas ni haft en bra vecka hittills!

Winter

Jag, Felicia och Linnéa begav oss ut i -20 grader häromdagen för att ta lite bilder. Det blev dock väldigt kortvarigt pga att vi frös fötter och händer av oss. Men blev några bra iallafall. Fler bilder hittar ni på Linnéas blogg!