Fredag

Idag har vi, som vanligt, blandat drinkar igen. Denna gång med tequila som spritbas.
Vi gjorde en Margarita (igen). Första gången hade Sofia och Samantha med den i en redovisning där de visade hur den blandades.
Sen gjorde vi en Frozen Margarita. Man kunde ha lite olika frukter/bär i och vi hade jordgubbar, därav den röda färgen. Ser dock mer ut som en Strawberry Daiquiri tycker jag..
Sen blandades en Tequila Sunrise. Precis samma som San Fransisco bara att det är tequila istället för vodka i.
Freddy Fudpucker. Samma sak som Harvey Wallbanger men med tequila istället för vodka där också. Och jag kan ju säga att jag föredrar dessa drinkar med vodka istället då jag inte tycker om tequila överhuvudtaget.
 
Efter skolan så åkte jag och Linnéa till Mora för att köpa lite mer julklappar. Och innan vi åkte hem så tog vi en fika på Wayne's. Väldigt smaskigt!
Chailatte och cheesecake. 
 
Tidigare ikväll har jag varit "barnvakt" till de små. Har egentlien inte behövt göra så mycket då de suttit i soffan med godis och en film, men iallafall. Jag och Olivia kikade på Idol genom min dator under tiden de andra la beslag på tvn, men i pausen innan resultatet så somnade Oliv på köksstolarna haha..
Söti
Och de andra hade somnat i soffan alla tre. 
 
Såå, nu har jag sett resultatet och eftersom jag hejade på Elin eller Erik av de som var kvar så känns det ju bra att Elin gick vidare iallafall. Så nu ska jag väl snart lägga mig eller något. Är ganska uttråkad faktiskt.
 
Så vi säger väl godnatt och så hörs vi väl kanske imorgon!

Frågor som ofta dyker upp

Hur bor du nu? Hur gamla är dina syskon? Vem bor med din mamma och vem med din pappa? Vad heter dina syskon? Bor inte ni kvar i Älvdalen?


Här är några frågor som jag ofta får som jag tänkte reda ut nu. 

 

Jag har flyttat till Orsa till Mattias och hans familj. Jag valde att göra det för att jag ville vara med honom mer än bara på helgerna, vilket det skulle ha blivit annars eftersom han tog studenten i våras och flyttade hem. 

 

Alla barnen bor hos pappa numera, som bor kvar i det stora gula huset vi flyttade till vintern 2010. (Ni som följt min tidigare blogg vet vad jag pratar om). Mamma har en lägenhet i Mora men har hittat en ny kille och bor mestadels i Djurmo just nu. Hon brukar ha barnen ungefär varannan helg och på loven. 

 

Mina syskon heter Alexander (Alex) och han är 19 år. Han bor förresten hos våran biologiska pappa som heter Jesper (ni som hängt med ett tag vet även att Jörgen inte är biologisk pappa till mig och Alex). Sen har vi Linnéa som är 16, Matilda som är 14, Lovisa är 12, Evelina 9, Olivia 8, Theodor 6 och Isac & Noel 5. 

 

Hoppas ni fått lite klarhet i hur det ligger till just nu. Ha en fortsatt bra kväll. :)

Bilder från dagen

Idag har dagen gått så himla sakta! Vi har inte haft speciellt mycket att göra så allt har gått i slowmotion känns det som. Men här ska ni få se lite av det vi åstadkommit iallafall.
Jag dekorerade mitt pepparkakshus. Blev rätt nöjd faktiskt.
Vi har dekorerat våra pepparkakshjärtan, och även lärarnas (som är de tre största).
Emma och Anders gjorde en äppelsvan, ville också :(
Men jag tröck ut deg i formar som skulle bli mandelmusslor istället. På bilden är de redan klara dock.
Sen ville jag och Nelly prova att pochera ägg. Hade aldrig gjort det innan. Och här är första försöket.. Inte så bra.
Men här är andra försöket! Awesome!