Quick update

Hej på er!
Idag började mitt sportlov och jag har hunnit med sovmorgon och en sväng till Mora. Jag har haft ganska fullt upp de senaste två veckorna så därför inget bloggande. Sen håller jag på att byta mobil så just nu har jag mammas gamla, vilket har gjort att jag inte tagit så mycket bilder osv. Men nu har jag förhoppningsvis mer tid till bloggen.
 
Just nu tänkte jag mest bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska lägga mig. Jag har inte så mycket planerat förutom att träna imorgon, och sen kanske jag överväger att städa mitt rum (men förmodligen inte) så imorgon kommer fler inlägg!
 
 

Lunch

Förra onsdagen hade vi lunchservering i skolan där vi elever själva hade planerat och beställt varor osv. Vi fick alltså ingen direkt hjälp av lärarna utan skulle klara oss själva. 
 
Till förrätt hade vi tomatbruschetta på ett focacciabröd med basilika. 
Till varmrätt hade vi hemgjord pappardelle med grillat kycklingbröst och parmesansås.
Andra varmrätten var bouillabaisse.
Ena desserten var marmorerad brownie med hemgjord vaniljglass och hallon.
Och den andra var frukttallrik med hemgjord vaniljglass. 

"I'm fifty shades of fucked up"

I skrivande stund sitter jag i Mattias rum i Örebro och har ont i huvudet. Jag kom hit igår runt lunchtid, så vi började med att äta på Kinamuren innan vi skulle gå och se Fifty Shades Of Grey. Alltså, den var SÅ bra. Mattias var väl måttligt uttråkad dock, men jag som kärat ner mig i böckerna älskade filmen. Och vetskapen om att de två restrerande filmerna kommer om jättelångtid gör mig ledsen. Vill se alla nu. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Sov rätt länge, åt frukost och började städa Mattias rum som mer eller mindre hade en ryamatta av damm över hela golvet. Sen har jag tränat lite och tänkte väl snart gå och duscha. Ikväll är det husfest här nämligen, men det blir nog lugnt om inte min huvudvärk släpper. Plus att det är ju Alla hjärtans dag imorgon så då vill jag ändå vara pigg.