Det handlar om dig

Nu är det bara en vecka kvar av praktiken! Helt sjukt vad fort det har gått ändå. Men jag längtar till skolan faktiskt. Så man kan börja ha vanliga kläder på dagarna. Känns som om jag inte har annat än kockkläderna eller jeans och skjorta. Börjar bli lite tjatigt nu..
Fick hem ett paket idag förresten! Boken Det handlar om dig av Sandra Beijer. Signerad dessutom! Blev så glad, vill bara börja läsa nununu. Läser någon av er hennes blogg förresten? Niotillfem? Om inte så vill jag säga till er att det är den bästa bloggen jag vet. Hon skriver så bra. Därav att jag köpte boken. Ska bli spännande att läsa!
Nu ska jag gå och göra mig klar för att sova tror jag. Är jättetrött. Dock så lär det inte bli så lätt att sova när det är så ljust ute fortfarande... Vi får väl se hur det går. Godnatt!

The Shoes

 
Här är skorna jag köpte. Visst är de fina?! Jag använde dem dock redan på kvällen den dagen jag köpte dem, så de är lite smutsiga, därför fick det bli bilderna från hemsidan. Jättesköna att gå i och inte för höga för att användas till vardags tycker jag. Love them!

Clothes

Hallå allihopa! Nu har jag hunnit bekanta mig med min nya mobil en stund och hade sån tur att bilderna hade sparats på minneskortet (har varit lite krångel tidigare så var osäker på om de skulle göra det eller inte), såå nu tänkte jag visa er vad jag köpte när vi var i Kista förra helgen!
Jag började med att spendera massa pengar på Make Up Store smink. Men jag kan säga att det var värt varenda krona, för jag har då aldrig provat så bra smink i hela mitt liv. Det blev en foundation, ett löspuder, ett wonderpowder och en puderpuff. 
Sen gick vi vidare till The Body Shop och köpte lite godsaker. En necessär med bodybutter, bodyscrub, showergel och en svamp med doften mango, DET LUKTAR SÅÅÅ GOTT!!! Sen blev det lite ansiktsgrejer också, en cream exfoliator (typ en ansiktsskrubb alltså), ansiktsvatten och en face mist. 
Sen spenderade vi typ en timme inne på H&M och provade klädesplagg efter klädesplagg och skor efter skor. Men jag kom ut med detta iallafall. Plus ett par skor som jag glömt ta kort på insåg jag nu. Kan visa er sen.
Sen blev det en sväng in på Gina Tricot där jag köpte ett linne och ett par höga, svarta jeans. 
Och sist men inte minst så gick vi in på Bikbok och jag köpte en tröja och två linnen. 
 
Förlåt för halvdåliga bilder.. Det var rätt mörkt i rummet när jag tog dem så fick använda blixten och det blev väl inte jätteskarpt såg jag när jag laddade in dem i datorn hehe. Well well. Nu ska jag söka lite sommarjobb tänkte jag. Så vi hörs väl senare!