Four days

Har tänkt i flera dagar nu att jag ska ta tag i bloggandet och berätta om Musik & Motorfestivalen, meeen jag har inte kommit till skott än. 
 
Sen har jag börjat få lite smått ångest över att det bara är fyra dagar kvar tills skolan börjar igen.. Jag har längtat till det hela sommaren, men nu när det är så kort tid kvar vet jag inte riktigt vad jag tycker. Sen har jag ju flyttat till Orsa nu och kommer få pendla varje dag.. Det kommer bli jobbigt. Men förhoppningsvis blir det väl också bra när man väl kommit in i det.
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga mer. Men så fort jag tagit mig i kragen och hämtat sladden så jag kan ladda in bilder på datorn så återkommer jag. Men tills dess får ni ha det så bra!
 
Bild från min instagram. Där heter jag ttoveamanda.

Festival

Nu var det några dagar sen jag skrev här, och fler blir det. Ikväll åker jag och Mattias upp till Älvdalen för tre dagar av partiparti på Musik & Motorfestivalen. Ska bli sååå himla kul att träffa alla kompisar igen som jag inte sett på hur länge som helst! Men som ni kanske förstår så kommer bloggen hamna åt sidan under dessa dagar. Ska försöka ta så mycket bilder jag bara kan så kan jag visa er efter helgen istället!
 
Här har ni tre bilder från i söndags sålänge. Då var det soligt och varmt, men sen dess har det varit regn till och från hela tiden..
 

Gårdagen

Det blev inte att jag tog kort på det jag köpte igår ändå, för vi blev längre på stranden än jag trodde, och sen blev det för mörkt för att det skulle bli bra bilder, så nu kommer bilder från hela dagen istället!
Efter att jag hade shoppat klart så satte jag mig och åt en glass medan jag väntade på bussen. Sen hann jag inte så mycket mer än att komma hem innan vi åkte till stranden.
Jag läste klart sista kapitlet i Väktarens förbannelse. 
Vi hade med oss pastasallad, bröd, läsk och fika som middag som vi åt också.
 
Och här är resultatet av shoppingen:
Tröja från Cubus.
Jeans och nagellack från Lager 70.
Tröja jag beställde från Lager 175 tillsammans med nya vinterkläder häromdagen som kom igår också. Orkade aldrig ta kort på vinterkläderna dock.
Smycken och hårspännen från Ur & Penn. Smyckena kostade 20kr styck och hårspännena var det 50% på. 
Sminkborttagning köpte jag på H&M och Lindex.
Vet inte vad dessa kallas, men ni förstår nog deras syfte haha. 2 för 10kr på Dollarstore.
Foundation och läppstiftpenna(?) från H&M och läppstift från Åhléns. Läppstiften luktade förövrigt jättegott och den rosa förvånade mig positivt med att vara så pigmenterat. Vill köpa de andra färgerna också nu!
Och sist, men inte minst så köpte jag de här fiiiiina skorna på Skohuset. De kommer invigas nästa helg under Musik & Motorfestivalen!