Ööööörebrooo

Hallå! I helgen var jag i Örebro och träffade Mattias, äntligen! Vi gick runt på Örebro-dagen, festade på Kårhuset, åt god mat, myste och bara var. Det var sååå kul på Kårhuset, folk överallt, tre dansgolv och bra musik och bra människor. Träffade till och med på en älvdaling där vilket var lite oväntat. Sen var det en som kände igen mig från Familjen Annorlunda... haha blir fortfarande lika förvånad över att folk fortfarande känner igen en. 
 
Igår var jag till Falun och opererade bort en visdomstand, så inatt hade jag värsta natten i mitt liv (förmodligen för att sederingen gick ur kroppen helt) och hade frossa, kallsvettades, mådde illa och var yr. Det gör inte lika ont idag men ser ut som en fotboll på ena sidan i ansiktet (haha) och är fortfarande inte helt stabil i kroppen så blir hemma från skolan. Så jävla dumt när jag egentligen har massor att göra, men hade inte orkat vara i skolan såhär, plus att jag inte kan äta ordentligt än.. Hoppas bara att svullnaden lägger sig fort så jag åtminstone inte ser ut som en ekorre på fredag när jag och mina kompisar ska ut haha.

Plugg

Idag får bli en pluggdag, hur tråkigt det än må vara.. Jag har iallafall laddat upp med te, pyjamasbyxor och tagit bort sminket så det kanske går bra ändå. Lite mysigt nästan till och med. 

Lundi Pluvieux

Igår var en grå och tråkig måndag. Först skola och sen hem och plugga en stund, innan Felicia ringde och frågade om vi inte skulle åka till Mora och fika och äta på McDonalds. Så då åkte vi till Kaffestugan och hade fikamys först, innan vi åt mat. Sen åkte vi hem igen. Och så blev den måndagen genast lite bättre.