Bullar

Igår hade jag tråkigt så jag tänkte att jag kunde lika gärna baka bullar för att fördriva tiden. Och så blev det. Massa vanilj- och kanelbullar.
Fast sen blev det mer tråkig tid över. Så då sminkade jag mig också. Tänkte att eftersom jag har systemis här så kunde jag ta bra bilder också. Inte så avancerad sminkning värd systemkamerabilder dock, men iallafall.
Sen kollade vi på The Mortal Instruments på kvällen. Sen var det tack och godnatt!

Bildbomb

Hejhej! Som jag skrev i mitt senaste inlägg (tror jag) så berättade jag att jag och Mattias skulle ut och tälta tidigare i veckan. Och nu tänkte jag visa vad vi gjorde. Vi hade med oss systemkameran så en hel del bilder blev det. 
Det började med att vi åkte till Älvdalen, för där finns bästa tält- och fiskeplatserna. Vi åkte runt ett tag och letade efter det perfekta stället och såg massa vattenfall alldeles bredvid vägen. 
Det slutade med en plats nära älven. Insåg dock att jag inte har en enda bild på själva platsen tältet stod på. 
Nästan direkt vi hade bestämt oss för plats så gjorde vi eld för att kunna laga mat.
Fläskkarré med potatissallad blev det. Och vi hittade så bra plats att ställa bordet vi hade med oss på så vi kunde sitta på stenarna runt om nästan mitt ute i älven!
Min finis <3
Mattias kom på att man kunde ju kyla ölen i vattnet. Smart.
När det började bli mörkt så gjorde vi bananer med choklad inlindad i folie som vi sedan lade i glöden. Hur gott som helst!
Lite pinnbröd blev det också förresten.
Andra dagen började med krabbelurer till frukost.
Och solen sken lite. 
Sen ville Mattias att vi skulle göra te på tallbarr och blåbärsris. Var väl sådär haha.
Sen ville jag att vi skulle vandra upp på Hykjeberg. Ett berg med helt lodräta stup, som ni ser till vänster. Det är liksom bara som en vägg. Dock hade jag kollat fel på vart man skulle åka så vi hamnade framför berget, istället för där man skulle gå upp. 
Fast sen hittade vi till det rätta stället. 
Vi stod alltså på vägen längst bort första gången vi försökte hitta dit. Men nu i efterhand tyckte jag att det var rätt kul att se berget från båda håll faktiskt. 
<3
När vi kom tillbaka till vårat lilla läger så skulle vi inviga min julklapp jag fick av Mattias - en sushimaker. Vi hade tänkt äta sushirullar med rå fisk först, fast sen insåg vi riskerna med det och bestämde att det var bättre att äta med bara grönsaker.
Det var lite bökigt att göra detta utomhus, och våra knivar vi hade med oss var väl inte de bästa heller.
Men det blev en del sushi ändå. SÅ GOTT!
Efter maten så gick vi iväg och fiskade lite.
Det började regna lite grann också, men då blev det en regnbåge på himlen.
Sen fick jag fiska lite också. Mattias vill lära mig att flugfiska men jag är inte så bra på det än. Jag fick dock en harr, men den ramlade av innan vi hann få upp den. :(
Men Mattias fiskar tog vi med oss tillbaks för att grilla.
Sen spenderade vi kvällen med att försöka elda bort alla knott, men det gick inte så vi gav upp och gick och lade oss i tältet istället. Och dagen efter åkte vi hem igen. Sååå mysiga dagar! 

Bloggdesign

Som ni förmodligen ser så har jag gjort om min bloggdesign. Tänkte jag skulle ha något som speglar årstiden lite mer än vad den andra gjorde. Ser ni inget så tryck F5 en gång. 
 
Jag har laddat ner en gratisdesign (men ändrat lite för att få den efter mina egna önskemål), ifall ni undrar över länken i menyn där det står vem som gjort designen. Sen har jag tagit bakgrunden från tovelisa.blogspot.com.