Three days left

Hello people!
Sorry för dålig uppdatering. Känns som jag bara jobbar och jobbar och inte har något intressant att berätta för er längre. 
 
Men nu hörrni är det inte länge kvar tills vi åker till London! På söndag morgon åker vi och jag kan inte vara mer taggad. Längtar ihjäl mig. Igår var jag i Orsa och lånade väskor och i Mora och köpte det sista till resan. Sen fyllde även twinsen åtta år igår så vi hade lite kalas för dem. 
Vi får väl se hur uppdateringen blir under tiden i London, men förmodligen har vi fullt upp så jag får visa er bilder när vi kommer hem igen. Ha det bra sålänge!

Jobbhelg

Såhär otaggad var jag på jobbhelg i fredags eftermiddag. Låg alltså i sängen och räknade minuterna tills jag började. Men när jag väl var där så blev det bättre. Allt gick så jäkla bra så jag är väldigt nöjd. I lördags jobbade jag 12 timmar i sträck, så var lagom sliten när jag jobbade igår också. 
Men idag mina vänner så jobbade jag bara fyra timmar så slutade vid lunch. OCH SOLEN SKEN. Lyx. Gick hem och åt, vek in kläderna jag tvättade förra veckan som legat i tvättkorgen och blivit skrynkliga, och sen sminkade jag mig. Har känt mig så ofräsch de senaste dagarna när man är osminkad och har jobbkläder jämt. 
 
Imorgon jobbar jag likadant som idag och sen har jag ett kvällspass på onsdag innan tre dagars ledighet. Ni förstår inte min längtan. Felicia kommer hit och så ska vi förmodligen till Sälen på fredag. Kommer bli så kul!
 
OCH FÖRRESTEN, jag, Linnéa och Felicia köpte biljetter till Beyoncé idag!!! Så himla sjukt, har så mycket roligt att se fram emot så kan knappt bärga mig!

My latest purchases

Nu tänkte jag visa er några av mina senaste inköp. Det första är dock en present jag fick när jag fyllde år, and I love it so much. 
Det är alltså en highlighter från Makeup Revolution. Blev dock rätt kassa bilder men den är vit med svagt guldskimmer. ÄLSKAR DEN.
Jag har lääänge velat ha The Balms Mary-Lou Manizer, men jag har inte köpt den för att jag tyckt den varit för dyr och blivit snål osv. Men förra veckan såg jag att Cocopanda.se hade den här paletten ganska billigt och räknade ut att alla skuggor var för sig hade kostat ca 90 kr om man slog ut det. Så ni kan ju gissa om jag köpte den. Jag kan dock inte använda den bruna just nu för att jag är för blek, men kanske i sommar. 
Nu är det här en värdelös bild, men här ser ni alla highlighters bredvid varandra. Överst är den från Makeup Revolution och under är alla från The Balm i den ordningen de är i paletten. Så fina!
De här örhängena är mina finaste och är köpta på Bershka i Ungern.
När jag och mamma var i Mora förra veckan så gick vi in på Ur & Penn för vi såg att de hade massa rea där. Jag har länge tänkt köpa ett smyckesställ men inte hittat något som fallit mig i smaken, tills jag såg detta. Det hade kostat 149kr förut men var halva priset på det just då. Tyckte det var bra att det hade så många hål för örhängen. Dock hade jag önskat att det vore lite högre för att mina halsband var för långa för att hänga på krokarna. 
Sist men inte minst så köpte jag dessa ringar. Tycker de är jättefina. Fast jag köpte den genomskinliga före den andra och råkade ta en för stor storlek tyvärr så den sitter inte så bra, men men. Också köpta på Ur & Penn!