The latest

Heeeej på er! Här har det stått tomt ett tag nu. Inatt avverkade jag min tionde jobbdag på raken. Så idag var jag ledig innan det är dags igen. Har dock sovit bort hela den här dagen så har inte gjort något vettigt än. Tänkte iallafall att jag skulle få ihop ett blogginlägg om vad som hänt den senaste tiden då jag faktiskt inte jobbat.
Sist jag skrev så skulle jag och Anna-Lotta ha födelsedagsmiddag för att fira våra födelsedagar. Hon fyllde år den 11 januari och jag fyller år imorgon. Jag ska visa er några bilder därifrån också men Linnéa var den enda som tog bilder den kvällen så tänker sno hennes.
För drygt en vecka sedan så gjorde Linnéa och hennes pojkvän slut, så hon, jag och Matilda och  sov i min säng en natt och en annan sov vi i Matildas säng allihopa. Man måste vara stöd ni vet. Sen var jag i Malung en sväng hos Felicia och så fyllde Rikard 18 år så jag och Lotta skulle ge present i form av ett partykit.
Sen var det dags för denna tösens 12-årsdag! Det är mycket födelsedagar nu i början av året faktiskt. Ser ni hur lång hon är förresten? Jag är 170cm och hon är 163cm. Hon kommer väl växa om hela familjen skulle jag gissa.
Här är Evelinas tårta också. Chokladtårta med nutella och banan inuti och grädde på utsidan. Andra bilden föreställer bra skum på en latte. Very important. 
 
I helgen har det varit som en minifestival eller vad man ska kalla det på hotellet där lokala band har spelat. Local Heroes kallades evenemanget. Jag var själv ut i fredags och kikade men igår jobbade jag. Men det är roligt att det händer något för en gångs skull. Kom hem vid fem imorse så idag sov jag till halv fyra. Imorgon fyller jag 20, yaaay, Felicia kommer hit då också. Längtar!
Publicerat i Livet