My latest purchases

Nu tänkte jag visa er några av mina senaste inköp. Det första är dock en present jag fick när jag fyllde år, and I love it so much. 
Det är alltså en highlighter från Makeup Revolution. Blev dock rätt kassa bilder men den är vit med svagt guldskimmer. ÄLSKAR DEN.
Jag har lääänge velat ha The Balms Mary-Lou Manizer, men jag har inte köpt den för att jag tyckt den varit för dyr och blivit snål osv. Men förra veckan såg jag att Cocopanda.se hade den här paletten ganska billigt och räknade ut att alla skuggor var för sig hade kostat ca 90 kr om man slog ut det. Så ni kan ju gissa om jag köpte den. Jag kan dock inte använda den bruna just nu för att jag är för blek, men kanske i sommar. 
Nu är det här en värdelös bild, men här ser ni alla highlighters bredvid varandra. Överst är den från Makeup Revolution och under är alla från The Balm i den ordningen de är i paletten. Så fina!
De här örhängena är mina finaste och är köpta på Bershka i Ungern.
När jag och mamma var i Mora förra veckan så gick vi in på Ur & Penn för vi såg att de hade massa rea där. Jag har länge tänkt köpa ett smyckesställ men inte hittat något som fallit mig i smaken, tills jag såg detta. Det hade kostat 149kr förut men var halva priset på det just då. Tyckte det var bra att det hade så många hål för örhängen. Dock hade jag önskat att det vore lite högre för att mina halsband var för långa för att hänga på krokarna. 
Sist men inte minst så köpte jag dessa ringar. Tycker de är jättefina. Fast jag köpte den genomskinliga före den andra och råkade ta en för stor storlek tyvärr så den sitter inte så bra, men men. Också köpta på Ur & Penn!