3rd day in Hungary

Tredje dagen i Ungern var vi på museum (det som lyste rött på en bild från andra dagen). Jag förstod inte mycket av det guiden pratade om och det var väldigt långdraget så jag blev ganska fort uttråkad. Sen gick vi vidare för att se olika statyer och byggnader.
Efter det var det dags för lunch. Vi fick snabbt veta att våra ungerska värdar åt väldigt lite lunch och hade inte med sig mer än en macka varje dag (även till oss). Så jag, Felicia och Amanda gick till KFC och tröck kycklingvingar och pommes. Därefter gick vi till Starbucks och drack caramelfrappuccinos. Så gott.
Ungern är väldigt kända för sina fina badhus med mineralkällor osv, så på eftermiddagen skulle vi gå till ett sådant badhus. Tog inga bilder därinne, men kan säga att jag blev besviken. Tyckte det var rätt ofräscht och det huuuuur mycket folk som helst. De utbytesstudenter som varit där tidigare år hade tydligen fått vara på ett bättre fick vi höra sen.. 
 
Efter badet så skiljdes gruppen åt så några gick på bio och resten gick till en pub. Blev dock väldigt kortvarigt så vi åkte hem ganska tidigt. 
#1 / / junkfoodjunkie:

Härliga bilder :)

#2 / / Julia Wisniewska:

Åh vilka otroligt fina bilder!