Gameday

Hej på er! Igår var det väldigt tyst här. Jag, Linnéa, Matilda och Lovisa hade nämligen speldag. 
Vi började dagen med amerikanska pannkakor till frukost och kortspelet Gin Rummy, innan vi fortsatte med Mario Party på Wii:et. Vi hade ett uppehåll på cirka en timme då vi åkte och handlade och gjorde mat, annars spelade vi från tolv på dagen till nästan halv elva på kvällen. Tror aldrig det har skrattats och hatats så mycket som det gjorde igår. Linnéa är ju förövrigt världens sämsta förlorare OCH världens sämsta vinnare så hon ogillade man mest hela tiden haha. 
Idag har vi iallafall varit liiiite mer produktiva. Efter frukosten drog jag och Matilda på gymmet och körde världens jobbigaste armpass. När vi kom tillbaks tog vi med oss Linnéa ut på en promenad på fyrtio minuter. 
Såhär såg det ut i tisdags när jag var ute och gick.
 
Efter promenaden blev det affären för att köpa mat som vi sedan åkte hem och lagade: champinjonsoppa och toast. Sen satt vi vid spelen igen. En runda Mario Party och ett spel Gin Rummy blev det innan Linnéa lämnade oss och vi andra gled iväg till våra rum. Så nu sitter jag här och väljer mellan att spela The Sims eller börja fundera över packningen till Ungern. Inte många dagar kvar nu... Börjar bli mer och mer taggad faktiskt då Felicias ungrare berättade att vi förmodligen kommer bo hos min ungrare några dagar och sen hos Felicias några dagar, så att vi alla kan vara tillsammans hela tiden. Blev sååå glad och lättad när jag hörde det. Kommer ju antagligen inte bli lika jobbigt då eftersom jag har Felicia vid min sida typ jämt då hehe. 
 
Anyways, nu ska jag ringa Mattias. Vi hörs!
Publicerat i Livet
#1 / / Lovisa :

Vilket mario party kör ni??

Svar: 8 tror jag :)
Amanda Johansson