Längtar

Hej på er!
Jag måste säga att jag är sjukt förvirrad om vad jag har gjort, och när jag har gjort det. Alla dagar flyter bara ihop när man jobbar känns det som. Jag vet att jag var och fikade med mamma i Mora i onsdags iallafall. Sen jobbade jag alla andra dagar förra veckan. Jobbade min tredje helg på raken nu och har en helg till. Men man får tänka på pengarna när man är så omotiverad.
 
Jag kan iallafall berätta att jag har köpt biljetter till både Summerburst, Bråvalla OCH Weekend Festival. ÄR SÅ TAGGAD! Och om tjugo dagar åker jag, Linnéa och Felicia till London. Längtar ihjäl mig alltså. Men detta kräver ju pengar så det är bara att jobba på nu så kan jag ha massa kul sen. Livet är nice nu.
 
I lördags var jag, Linnéa, Fiffi och Jennie i Sälen, och i fredags efter jobbet åkte jag hem till Hanna en sväng där det var lite folk och fest, skojigt. Det gäller att passa på att träffa folk och roa sig lite ibland mellan jobbpassen känner jag. 
 
Men med detta röriga inlägg skrivet så ska jag nu avsluta och gå och äta. Imorgon hörs vi igen för jag är ledig, så jag tänkte visa er vad jag köpt på sistone. Ha en fortsatt bra kväll!
Publicerat i Livet