Åre och Blanktjärnsrundan

Så, för en vecka sedan åkte jag, Linnéa, Lovisa, Jonatan och Amanda på roadtrip till Åre. Bilen började rulla ungefär halv två på natten, vilket resulterade i att vi sov i bilen den natten/morgonen. Bland det värsta jag gjort. Runt klockan åtta på morgonen åkte vi till första Ica för att köpa frukost (energidryck och bullar) innan vi fortsatte dit vi fakiskt skulle.
Vi åkte fel först så det tog ett tag att hitta rätt, men till slut kom vi dit.
Det var vinter där redan som ni ser och vi hade klätt oss alldeles för lite (förutom Lovisa som tog täckbyxor). Vi började iallafall med att gå in och kika på naturrummet och gå på toa innan vi begav oss ut i kylan igen.
Vi skulle gå Blanktjärnsrundan. Och för er som inte vet så är det en tjärn som har turkost vatten. Till vår besvikelse så var det is på tjärnen och dimmigt som tusan så det syntes knappt. 
En hund satt i slutet av bron och tittade. Mycket konstigt.
Och här dog batteriet i min kamera. Så detta är inte tjärnen vi skulle titta på. Men vill ni se fler bilder kan ni glida in på Linnéas blogg, hon har fler bilder.
 
Det slutade iallafall med att vi gick drygt en mil och var så trötta efteråt att vi inte ens åkte till vattenfallet vi också tänkt titta på. Istället åkte vi om Östersund för att äta innan bilen rullade hemåt igen. Men måste ändå säga att denna roadtrip blev rätt rolig trots övertrötthet, kyla, dåliga kläder och litet baksäte i bilen. 
Publicerat i Livet