Juli - December 2014

Juli och varmaste månaden. Jag spenderade en del tid med mamma. Var på Boggberg och såg Andy & The Rockets. Övningskörde heeeela tiden. Firade två år med Mattias med b la picknick och kryssning på Siljan. Alla syskon åkte med mamma till Leksand Sommarland och brände sig i solen. Var nog en av de varmaste dagarna. Sen var det grillväder och jag åt sommarmat jämt och åkte båt på Orsasjön. 
I slutet av augusti kom hösten. Men några sommardagar hann man med innan det var officiellt. Jag och Mattias var barnvakt och tog med the three devils ut på fisketur och bad i Orsa. Sofia fyllde 18 år och vi firade genom att gå på Liljan och se H.E.A.T. Det var åskväder med stora blixtar som rullade på himlen. Jag byggde en liten byrå av gamla Glossyboxar. Vi var på dans och pizzabuffé i Väsa bystuga. Jag gav Mattias födelsedagspresenter i förväg för att han skulle hinna flytta innan han fyllde år. Sen var hösten här och man kunde plocka massa blåbär.
I september hände det bästa av allt. Jag tog körkort! Och samma dag som jag gjorde det så fyllde Lovisa år. Någon vecka senare fick jag en utbytesstudent från Ungern. Vi var b la till Njupeskär, Orsa Björnpark och Falu Koppargruva. Jag, Sofia och Felicia åkte på Liljan och såg John Lindberg Trio och Andy & The Rockets. Vi hade skaldjurstema i skolan och lagade olika rätter med skaldjur tre dagar i rad. Jag och Felicia fikade på Morins och jag var hos Mattias i Örebro.
Oktober började med shoppingdag i Borlänge med Sofia och Felicia. Jag började träna. Drack latte. Jag och Felicia gjorde en av de godaste rätterna jag någonsin ätit. Vi hade väldigt sen kräftskiva i Orsa. Jag åkte till Mattias i Örebro och åt sushibuffé och såg mitt livs första fotbollsmatch.
November månad började som vanligt med Halloween. Jag firade i Rättvik och träffade massa bra människor. Vi hade en ta-med-en-förälder-eller-släkting-till-skolan-dag där vi skulle laga mat tillsammans, och jag tog med Matilda. Jag och Felicia började koka fond till vårt UF-företag. Vi uppvaktade pappa på fars dag med frukost på sängen. Min klass hade vandring och övernattning i tält. Den årliga älgfesten ägde rum. Linnéa fyllde år och vi firade med plankstek och partaj. Jag jobbade på julgalan i ishallen. Gick promenad längs älven och hade kvällsservering i skolan.
Årets sista månad var väldigt händelserik, fast ändå inte. Jag hade praktik på hotellet. Jag och Felicia åkte till Sälen på Mustasch. Jag fick tandställning. Började jobba i Grönklitt. Slog in julklappar och klädde granen. Firade jul hos pappa med hela familjen, halva släkten, bästa kompisen och pojkvännen. Kunde inte blivit bättre. Sen jobbade jag tre dagar i mellandagarna innan vi åkte till varmare platser och firade nyår. Bästa någonsin. 
 
Och det var mitt år i bilder. 
Publicerat i Livet